×

Rond het huis

Ook als u beslist om ter plaatse te blijven, zal er van verveling geen sprake zijn.

De huisjes zijn gelegen in een prachtig stuk natuur, dichtbij wandel- of fietspaden aan het Schipdonkkanaal en het Leopoldkanaal.

De kinderen kunnen naar hartelust ravotten in het bos of in de speeltuin.

Er is een ingebouwde trampoline voorzien en de voetballiefhebbers kunnen een partijtje voetballen, of ze kunnen ook in het hippe speelhuisje vertoeven.

Voor jong en oud hebben we een petaquebaan en een bolbaan voorzien !

De kinderen kunnen (vergezeld van volwassenen) op zoek gaan naar "de smokkelschat".  Dit is een door ons georganiseerde zoektocht die u aan de hand van een verhaal en vraagstelling, gecombineerd met een wandeling in de omgeving, tot bij een schatkist brengt. Indien de opdracht geslaagd is, kunnen de kinderen de schat veroveren !!!  Deze activiteit kost 5 euro per kind (volwassenen gratis) en kan gereserveerd worden bij extra diensten.

Bij minder goed weer is er eveneens een alternatief : naast het smokkelhuis staat een speelzaal met sjoelbak, kickertafel, biljart, vogelpick (darts) en allerlei andere gezelschapspelen.

Een verblijf in één van de huisjes van "de smokkelaar" biedt gegarandeerd gezelligheid en amusement, in om het even welke weersomstandigheden !